Categories
Notícies

La Plataforma reitera la petició de reunió amb AENA

► Fa tres mesos que vàrem demanar reunió amb el director de l’aeroport de Palma, Tomàs Melgar, sense rebre resposta.
► Després de la presentació de més de 2.500 al·legacions i de l’anunci de modificació del projecte, insistim en poder mantenir una reunió.

Després de la primera de les mobilitzacions convocades per la Plataforma contra l’ampliació de l’aeroport de Palma, que va concentrar més de 1.000 persones davant de la Delegació del Govern, el dilluns 2 de març es varen registrar físicament les més de 450 al·legacions que, sumades a les 2.065 registrades electrònicament, superaren les 2.500.

Des de la Plataforma recordam que el projecte que ha estat a exposició pública no inclou les modificacions que AENA ha anunciat. Per tot això, i després de 3 mesos sense rebre resposta per part del director de l’Aeroport de Palma, Tomàs Melgar, a la petició que ja va fer al gener la Plataforma per mantenir una reunió, ahir va tornar presentar per escrit una reiteració al director per reunir-nos. Pretenem que ens rebi per tal d’abordar les modificacions que planteja AENA i exposar la nostra total oposició a qualsevol projecte que impliqui l’augment de capacitat operativa així com del trànsit de passatgers a l’aeroport de Palma.