Categories
Notícies

Organitzacions socials i ecologistes insten al govern Sánchez a redimensionar AENA i a què no rescati a la multinacional IAG Iberia

Les organitzacions publiquen una Carta oberta al President del Govern espanyol, Pedro Sánchez, demanant un pla de viabilitat i redimensionament d’AENA que s’ajusti al context d’emergència climàtica, de contracció econòmica i de reducció de la mobilitat aèria a fi d’evitar costos que recaiguin en l’erari públic. De la mateixa manera, sol·liciten al Govern que denegui l’aval d’ICO als 1.010 milions d’euros sol·licitats per Ibèria i Vueling del hòlding aeri IAG.

Categories
Notícies

La Plataforma reclama la intervenció de la Delegada del Govern davant l’Estat per evitar l’ampliació de l’aeroport de Palma

► Preocupa que la sortida de la crisi del COVID impliqui un repunt d’ajudes, bonificacions i impuls a la indústria de l’aviació que acabi sumant arguments polítics i empresarials a favor de
l’ampliació.

Categories
Notícies

La Plataforma reitera la petició de reunió amb AENA

► Fa tres mesos que vàrem demanar reunió amb el director de l’aeroport de Palma, Tomàs Melgar, sense rebre resposta.
► Després de la presentació de més de 2.500 al·legacions i de l’anunci de modificació del projecte, insistim en poder mantenir una reunió.

Categories
Notícies

La Plataforma presenta més de 2.500 al·legacions recollides contra l’ampliació de l’aeroport


► Avui acaba el termini d’al·legacions i AENA no ha presentat encara les modificacions a les que es va comprometre.
► La Plataforma contra l’ampliació de l’aeroport de Palma, i i les més de 2.500 al·legacions registrades, reclamen la retirada del projecte.

Categories
Notícies

La reformulació del projecte d’ampliació de l’aeroport és insuficient: exigim la retirada de tots els projectes destinats a ampliar-ne la capacitat

► La reformulació del projecte no esmena el gruix dels aspectes negatius assenyalats a l’informe desfavorable de la Comissió de Medi Ambient.
► La Plataforma exigeix que no s’acceptin les anunciades mesures de mitigació energètica com a moneda de canvi per a l’ampliació de la capacitat.
► Cridem a la ciutadania a participar de la concentració de demà diumenge 1 de març, Dia de les Illes Balears, per rebutjar aquesta ampliació encoberta.